kobakukka Todellisuus on poliittinen rakennelma.

Kaikki blogit puheenaiheesta Mielikuvamarkkinointi

Mielikuvamarkkinoilla opportunistien kanssa

Olen lukenut viime aikoina useampiakin analyysejä eri puolueiden arvomaailmoista ja siitä, miten ne kohtaavat äänestjiensä arvomaailmat. Keskustan kannatuksen romahdus kertoo omaa tarinaansa siitä, miten sen kannattajat ovat kokeneet tulleensa johtajiensa pettämiksi kuten isäni tässä taannoin sanoikin: "Minulla ei ole enää varaa äänestää Keskustaa, vaikka olen sitä koko ikäni äänestänytkin." Vanhojen Alkiolaisten luulisi ainakin olevan varsin tyytymättömiä puolueen nykylinjaan.

"Isänmaallisena" tms itseään markkinoivat

Tämmösiä näkökulmia mitä miettinyt huvikseen . Niin kun nyt henkselin paukuttajaa alkaa ilmestyy ja ennestään riittää . Jotta kuinka isänmaallinen hän on , ja kuinka asiat pitäisi hoitaa. Mistä pitäisi säästää ja mihin verorahoi pitäisi törsätä lisää . Niin julistajan yksilö tasol kun mennään niin nurinkurin toisinaan kaikki . Julistetaan ilmaston suojelun puolesta . Mutta lentokoneel ja taksil suhataan maksimi määrä . Julistetaan kotimaan matkailun puolesta . Mutta itse ollaan kaikki lomat ulkomailla . Julistetaan urheilun ja kuntoilun puolesta .

Valinnanvapauden mielikuvamarkkinointi harhaanjohtavaa

Valinnanvapaususkovainen Harri Jaskari kirjoittaa ”Vihdoinkin sotessa vapaus valita” ja kertoo jopa nelinkertaistuvasta mahdollisuudesta valita. Rohkea väite, miten on todellisuudessa?

Kilpailu ihmisten mielikuvista

Yleinen mediassa esitetty väite on, että palkansaajat lakkoilevat liikaa. Harva muistaa sitä tosiasiaa, että menetettyinä työpäivinä laskettuna tämän vuosituhannen suurimmasta lakosta on vastannut Sellu- ja paperiteollisuuden työnantajat työsulun muodossa vuonna 2005. Jostain syystä myös aina lakoista keskusteltaessa ”kaikenkarvaiset asiantuntijat” kiirehtivät tekemään julkilausumia kaikkien lakkojen laittomuudesta, vaikka länsimaisessa oikeuskäsityksessä vain puolueettomalla tuomioistuimella on valta päättää mikä on laillista tai laitonta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä